Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28okt/140

Dinsdag ook weer voorbij.

Vandaag op tijd op en Sjoerd kwam, deed alles weer netjes maken. Johannes heeft het druk op werk. Ik vermaak me wel. Heb steeds hoofdpijn en dat wordt erg irritant nu.

De katten war vervelend, mauwen, druk gewoon irritant dus speeltje gepakt en paar druppels valeriaan erop en nu zij ze heerlijk rustig en ieder voor zich bezig.......leuk om te zien, wel een nadeel ik kan straks weer stofzuigen terwijl Sjoerd dat neet heeft gedaan, want ze slopen de dieren dus alles vol draadjes, pluizen. Dus dat doen we dan  samen even.

Ik ode de gewone dingen dieren verzorgen, prijsvragen, spelletje en lees wat in de studieboeken.  De dag gaat weer snel. In de avond tijd voor de Gemeenteraad, die heeft sessies van 1900-2100 uur en de vergadering en gaat over WMO, Jeugdwet en alles wordt goedgekeurd. Klaar voor de nieuwe situatie, we gaan het zien. In theorie ziet het er allemaal goed uit, maar de praktijk moet zichzelf nu gaan bewijzen.

Na de vergadering hoogste tijd om te slapen. Eerst nog even dit......... Anna was een meisje van 13 jaar die beroemd wilde worden, maar helaas op de jonge leeftijd  van het leven is beroofd door ongeval. Haar vader vroeg op Twitter om haar filmpje te bekijken, dus kijk en geniet, want ze speelt heel mooi.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.