Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27okt/140

Een dag zoals wel vaker…….

vandaag weer eens ene dag om snel te vergeten, de ochtend lag ik plat, moe, zeer lijf en gewoon geen energie. Ik heb last van rare hoofdpijn , achterin, onderin net boven me nek,  het steekt met vlagen en wel zo dat ik er misselijk van wordt en last heb met kijken tijdens de pij. weer eens wat anders dan krampen, spierpijn of ontstekingen in slijmbeurzen. Maar even afspraak malen met  de HA.  Nou dat even was weer niet even, 2 uur lang n gesprek voor ik er tussen zat en volgende wek ga ik erheen... zij werkt alleen begin van de week en dan kon ik niet en haar  collega wil ik niet dus maandag. Heeft geen haast paar dagen eer of minder koppijn  kan ook geen kwaad en  meteen dan de griepprik maar weer eens halen.

kreeg mail dat er in november en begin december veel geschoven wordt met infusen...twee keer een ander moment  dus even goed opletten. Ik ben na bijna 8 jaar zo gewend aan week wel en week niet dat als er dan eens iets wijzigt ik meteen de kluts kwijt ben. Ook logisch denk ik maar goed  ik heb ene agenda maar  zal allemaal goed gaan komen.

Wouter belde gezellig, is ons regelmatige contact ivm Leefbaar Lelystad, even bijkletsen en afstemmen. Dit keer veel te kletsen end at was wel een opkikkertje vandaag.

In de middag wat gerommeld op de pc, spelletje gedaan en opgeruimd in huis. ook fruitvliegen gekweekt, dieren verzorgd en dan si het alweer tijd om het eten te maken. Lekker bij de tv zitten eten. Ondertussen werken we door aan onze nieuwe homepagina en dat begint langzaam at te worden. Vol spanning wachten we op het telefoontje dat de terraria geleverd gaan worden.....kan nu elke dag zover zijn volgens hun verwachte levertijd.
Dan maar weer douchen en bed in ben erg moe....alweer .................

 

10711026_837534219614685_1513347559199808059_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.