Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24okt/140

Het is weer vrijdag!

Ik lees Vandaag vroeg op en het is vrijdag dus Sjoerd is er en we beginnen samen met koffie en kletsen wat. Fan maakt hij huisje schoon. Johannes is al weer hard aan het werk.  Ik rommel wat op de pc, mail, prijsvragen en spelletjes doen. Sjoerd zijn mobiel heeft ruzie met mail  dus ik speel er mee om te zien of ik het kan oplossen, maar nee dus moet eerst nieuwe wachtwoorden aanvragen. Sjoerd gaat dat oden en belt als hij ze heeft dan maken we het zsm af. Sjoerd is klaar en gaat weer naar huis.

Ik vermaak me met de dagelijkse zaken prijsvragen, spelletje, dieren, huisje en de  dag vliegt om. Ik doe werkelijk niets bijzonders deze dagen......
10632768_540802652720414_2165741953596961371_nHet is natuurlijk voor mij  altijd zo, maar vandaag heb ik er moeite mee, de dag is om niets nuttigs gedaan en uiteraard ben ik ook met dingen bezig zoals een nieuwe site maken voor leefbaar Lelystad, mijn studie maar toch  beetje saai gevoel van overleven  voert de boventoon.  Geeft een gevoel van nutteloos zijn, geen waarde toevoegen aan de maatschappij maar ok dat  is nou eenmaal zo. Ik ga ook onze eigen homepagina nu helemaal vernieuwen, dus dat is wel weer leuk. Op 6 oktober jl. bestelde  we de nieuwe stelling met terraria en spannend de levertijd is tussen 14-20 werkdagen dus dat is heel snel nu.......

In de avond eten maken en ik heb geen trek in warm eten en neem soep Johannes eet wel gewoon warm eten. Lekker bij de tv en we kijken naar onze series en dan is de avond zo goed als om. Douchen en naar bed. In bed kijken we nog een film op RTL7  lekker spannend  en dan slapen. weer een dag om en morgen gaat de klok uurtje terug ....donkere dagen beginnen en het wordt koud brrrrr.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.