Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22okt/140

Jeantiënne op bezoek

Vandaag was ik wat later op  en nee niet omdat ik infuus had, gewoon omdat ik moe was. Koffie en dan rustig beginnen met de dingen die ik moet doen. Administratie en nog wat klusjes voor de partij en zo rommel ik rustig door. Speel mijn spelletje, doe mee aan prijsvragen en verzorg mijn diertjes.

De tijd vliegt om het is koud, nat en guur buiten af en toe is er beetje zon. Helaas is het herfst en de winter en dan komt er wel weer ergens lekker weer met veel licht en warmte.

In de middag komt Jeantiënne langs zij is raadslid van Leefbaar Lelystad en het is erg gezellig en we kletsen, drinken koffie en ze bewonderd onze dieren. De tijd vliegt echt om en dan is het opeens al half7 en ik moet om 7 uur bij de tandarts zijn, dus Jeantiënne gaat weg en ik poets snel mijn tanden en op naar de tandarts. Ik krijg mijn gebit in staat erg mooi en over twee weken is die dus echt klaar....spannend. Dan naar huis en eten bestellen in koken geen zin meer.

Ik hoopte dat Lianno zou bellen, maar had al rekening gehouden dat het niet zou lukken hij kwam namelijk net terug van een 4 dagen kamp in de Belgische Ardennen. Hij zal dan morgen wel bellen. Ben hel benieuwd hoe hij het heeft gehad namelijk.  Wij kijken nog wat tv en kletsen wat. ik rommel nog even op mijn pc en dan douchen en bed weer in, eerlijk warm!
Nog wel even knuffelen met Vita & Skip!

10406673_836139713087469_5471805455838260803_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.