Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20okt/140

Nienke weer naar huis

Beetje laat naar bed gegaan gisteren en toch vandaag om 7 uur op. Nienke geroepen om 8 uur. samen aan het ontbijt en dan kijken hoe de treinen rijden, Nienke wilde op tijd terug reizen  omdat ze met Ilja naar Lego World gaat in Utrecht. We drinken samen nog kop koffie en Johannes is al aan het werk en druk aan het bellen. Rond 10 uur vertrekt Nienke naar de bus, het was super gezellig doen we snel eens weer.

Ik verzorg de dieren, doe mijn prijsvragen, spelletjes en mail n heb een mail van Wakibi. Dit is een site waar je als particuier  een lening kan gevne aan mensen in derde wereld landen om ze zo opgang te helpen, later betalen zij in termijnen terug. Het bedrag dat je per lening geeft is 22 euro. Ik deed het voor het eerst via Buzzer, zij gaven mij een lening en ik kocht er dan zelf een en in de mail stond dat deze was betaald en n heb ik dat geld weer aan ander project geleend. Het is erg leuk en je helpt er mensen heel erg mee. Klik HIER om te e zien wie ik nu steun.

Toen een boekje online besteld over de nieuwe reptielen die we willen hebben, de Phelsuma grandis - Madagascar  (reuzendaggekko)

1557614_834833393218101_2648598419935699546_n

Goed de dag vloog verder om en ik heb ook nog wat voor de partij Leefbaar Lelystad zitten rommelen en zitten lezen in de nieuwe studie boeken. Die zijn pittig maar erg interessant. Eten gemaakt en gegeten en de avond lekker voor de buis gezeten. Douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.