Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19okt/140

Nienke op bezoek

vandaag beetje uitgeslapen en toen de dieren verzorgen,. Nog bijkomen van gisteren en Johannes heeft last van spierpijn in bovenbenen, vinden we beide vreemd n maar het is er wel. We begrijpen niet goed waarvan, gisteren terrariumstelling afgebroken maar dat was niet zo zwaar dat dit ervan komt, maar ja  smeren en hopen dat het snel over is. Dan gaat de ochtend voorbij huisje aan kant gemaakt, spelletje gedaan en Johannes moest even wat dingen afmaken.

Nienke komt dan gezellig lekker kletsen en aan de koffie/thee.  We eten gebakken sesamzalm op bedje paksoi en daarbij ciabatta brood met kruidenboter en dat valt bij een ieder goed in de smaak.  Na het eten kletsen we door en kijken wat tv en dan begint de film The Hobbit del 1 en ja die duurt de rest van de avond, spannende film wij kenden hem al maar Nienke nog niet. Ik blijf er heftige dingen in zien brrrr  Na de film kletsen we nog wat en dan laatste drankje en bed in allemaal.

Ik wordt gebeld door Radio beverwijk dat ik 2 kaartjes heb gewonnen voor ene leuke fair in November. Het is in Haarzuilens en klik op de afbeelding voor de site.....lijkt me wel erg leuk. Bedankt  voor de prijs!
Knipsel

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.