Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16okt/140

Gezellig aan de koffie met Moeke 2

Vandaag vroeg op, nou ja vroeg gewoon voor mensen die werken. Ben nog moe van het infuus van gisteren en dat is normaal. Ik doe de dieren en dan komt Moeke 2 op de koffie, gezellig kletsen over van alles en lekkere koffie. Als ze gaat is het lunchtijd. Ik speel nog wat spelletjes, doe het een en ander in mijn forum.

Ik moet nog wat zaken regelen voor Leefbaar dus bel een aantal mensen en alles is geregeld.  Klaar voor overleg.

Ik lees ook de instructies van de nieuwe studie en blader wat door de spullen heen, ziet er leuk uit nu gaan we binnenkort beginnen.  Ik denk  ergens volgende week,  dit weekend is al vol. In de avond maak ik eten en eten bij de tv. Dan is het alweer bedtijd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.