Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15okt/140

Infuus@Home en studie spullen binnen

Vanmorgen zou ik wat langer blijven liggen, maar dat werd het tegenovergestelde, ik werd wakker met een hele zere teen. Ja hoor mijn grote teennagel groeit weer in en dat doet echt zeer......Johannes heeft het weer hersteld gelukkig, na een paar uur zakt dan de pijn weer weg.  Heb toen weer mijn wekelijkse rondje schoonmaken koffie apparatuur gedaan en alles weer netjes en klaar. Verder rustig aan gedaan en vlak voor het infuus ben ik gaan douchen, heerlijk warm worden en hopen dat dit  in samenwerking met rode lamp mijn vaten toegankelijker maakt. het prikken gaat super vandaag dus volgende keer maar weer eerst douchen en totaal opwarmen. Tijdens infuus wat kletsen, tv kijken en gezellig eten.

Ondertussen komt de post met twee pakjes een grote en kleine  en ik dacht de grote zijn mijn schoenen maar nee dat is studie de kleine zijn mijn nieuwe schoenen, morgen meteen maar eens aantrekken en gaan inlopen. Mijn studiemateriaal bestaat uit 2 hele dikke boeken, een ordner met les 1 tm 3 en spullen met informatie en schrijfblok, enveloppen. Dit is pas de eerste zending. Ik heb er zin in.
1238720_832554170112690_8220777129309318378_n

Ik bel nog even Nienke terug en we spreken dit weekend af ze komt zondag en blijft tot maandag, gezellig even bij kletsen en lol hebben samen. Morgen komt moeke 2 op de koffie ook erg gezellig. Lianno belde of hij uurtje later mocht bellen, geen probleem maar die vergat he uiteindelijk en belt nu morgenavond.

ik kreeg ook nog uitnodiging voor Werkconferentie "Meedoen is mogelijk" d.d. 19 november 2014 in  de Pijler en daar ga ik dus heen, lijkt me erg interessant. Wordt dan drukke dag want de hele middag hierheen en in de avond naar Agora voor benefietconcert Amira en Paul Pots. Maar goed dat zien we dan de 19e wel. Ik speel nog wat op internet en ga zo maar douchen en bed in.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.