Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14okt/140

Kachel is weer aan!

Vandaag vroeg op Sjoerd komt gezellig en dus heel schoon huisje.  Johannes is druk aan het werk en werkt thuis. De dieren verzorgd, beetje gerommeld op pc. Spelletje, prijsvragen, mail en  dus lekker bezig geweest.  NHA stuurde mail dat mijn nieuwe studie spullen zijn verstuurd en direct al veel documenten in de mail over examens, huiswerk en  alles wat erbij hoort. Rustig alles zitten lezen en nu afwachten wat er morgen komt.  Wel spannend heb er weer zin in om nieuwe dingen te leren.

Over precies een maand gaan wij met Elis naar het afscheidsconcert van Acda en Munnik in het agoratheater....ik tel alvast af.
1

 

 

 

 

 
In de middag bezig geweest in het forum en ook nog gerommeld met de nieuwe site die ik maak via WordPress. het gaat de goede kant op nu de puntjes op de i zetten.

Eten gekookt heerlijk zuurkool met worst en toen lekker de avond voord e tv gezeten. Dit keer weer eens een avondje NPO1 gedaan...vind die naam maar niets. Het wordt alweer fris in de avond dus jawel vandaag voor het eerst de kachel aangedaan. herfst is er, maar als we de voorspellingen mogen geloven komt er nog heerlijk weekend aan met 20-22 graden ik hoop het! Dan douchen en bedje in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.