Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13okt/140

In November naar Amira en Paul Pots!

Vandaag op tijd op. Het is weer maandag en het is nat en fris brrr begin te denken dat heel binnenkort de kachel weer aan zal moeten. Ik doe mijn dingen prijsvragen, mail, spelletje en beetje in huis aan de slag. Ik besteed veel tijd aan een nieuwe site...en ja nu begint het te worden zoals ik het echt wil.

In November is er een benefietconcert met Amira en Paul Pots in Lelystad. Ik hou van dat soort muziek en heb ook cd's van beide maar Johannes vindt het niets. Dus na overleg heb ik besloten dat ik dan toch ga, maar alleen. Heb er erg veel zin in.

De dag vliegt om en we eten amen bij de tv. We kletsen veel over de nieuwe stelling en surfen langs site om te kijken wat er nog kan en waar we de spullen het beste kunnen bestellen. Rond 10 uur tijd om te douchen en bedje in.

10629341_709197035827886_5100358370914359723_o

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.