Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10okt/140

Studie Politiek en bestuur af nu wachten op eind cijfer!

Vanmorgen op tijd op. Heb goed geslapen dat is al goed begin en dat komt mede door kompres van Voltaren, nu werd ik niet steeds wakker van stekende pijn in elleboog. (tennisarm/golfarm) Sjoerd is er en doet het huisje, Johannes is druk aan het werk en gezamenlijk drinken we koffie. Ik doe mijn ding zoals de dieren, mail, spelletje en prijsvragen. De ochtend is dan snel om en de AH brengt de boodschappen dus ik ruim ze op en maak direct lekkere lunch.  Na de lunch ga ik zitten voor de laatste hoofdstukken van de studie Politiek en bestuur  die ik via NHA doe, nu heb ik de laatste 6 hoofdstukken ingestuurd en is het afwachten wat de cijfers zijn en ook mijn eindcijfer wordt.  Op dit moment  (na 18 hoofdstukken) is het een 7.8 maar er komen dus nu nog 6 cijfers bij. Geduldig even wachten tot volgende week, ik vind het wel spannend.  Dan is het einde middag en maak ik eten en eten we gezellig bij de tv en kijken naar wat series. Ik heb tussendoor nog even wat telefoontjes en nu si het mooi geweest ik ga lekker naar bedje. Morgen weer genoeg te doen.

10599553_700714660024852_2719799688225594654_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.