Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9okt/140

Heerlijk een nacht van 12 uur gehad…doet een mens goed.

Vannacht lekker hele klokje rond geslapen lag er al voor 9 uur in en kwam er pas tegen 9 uur uit.......meting ging goed het apparaat gaf wel meerdere keren alarm omdat het signaal te laag was maar daar kan ik niets mee dus lekker laten gaan....vandaag is alles opgehaald en morgen hoor ik of alles ok is. Nou ik heb zelf al even de cijfers bekeken en alles is ok...toch wel handig als je zelf de waarden kent en weet. Verder vandaag de dagelijkse zaken en rustig aan.

Ben wel blij dat mijn vaste AH op de Voorhof een franchise windel is nu kan ik gewoon daar blijven shoppen in december want de landelijke AH mijdt ik komende december net zoals zij zwarte piet gaan mijden.

De dagelijkse dingen gedaan en dieren verzorgd, de was afmaken.......verder werkt de nieuwe Voltaren spray met 4% heel goed. Kan nu iets meer doen met linkerarm zonder hevige pijn. Vanavond na het douchen zal ik een Voltaren kompres erop doen voor de nacht ben benieuwd. Ik doe weer wat aan spelletje en forum, prijsvragen en ik heb Rollercoaster Tycoon 3 gekocht dus ben daar mee bezig geweest.

De dag gaat dan weer snel en ik maak lekker bloemkool, aardappels, kaassaus en schnitzel en we eten gezellig bij de tv. We praten nu veel over hoe we de nieuwe terraria inrichten en surfen dan lekker over internet om te kijken naar voorbeelden en we hebben al aardig idee. Vandaag afgesproken dat we zaterdag de nakweek  1 Tokkeh gekko  en 2 roodkeelanolissen naar de winkel brengen.  Het begin is er dan dus 2 lege bakken en dan  het weekend erna gaat de stelling uit elkaar. Best wel spannend  hoor en we hebben er veel zin in uiteraard.

Na het eten gaan we al vroeg douchen en het is nu net 9 uur geweest en ik  drink mijn koffie op en duik mijn bedje in.

10631237_900638816631747_2955047016763838365_o

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.