Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8okt/140

Lange vermoeiende dag

Vanmorgen al om 6 uur uit bed, Johannes  maakte zich klaar en hielp mij in de sokken en schoenen en vertrok al even voor half 7 naar Amsterdam. De auto gaat voor beurt en APK. De garage brengt hem dan naar zijn werk en haalt hem eind van de dag weer op als de auto klaar is. Ondertussen  bellen we gezellig als hij rijd naar Amsterdam. Daarna drink ik koffie en wordt langzaam wakker, doe wat was en de dagelijkse dingen.
Twil belt en we kletsen gezellig en spreken nu half half af wanneer we dagje Hoenderloo gaan doen, lekker de bossen in met de herfst, hopelijk niet te koud en nat.  Dan is de meneer van het beademingscentrum er, hij sluit de meetapparatuur aan voor de nacht meting, die doen ze ter controle om te zien of alles nog god is ingesteld voor mijn situatie. Kijk daar staat het grote ding.....ik krijg dan een meet sensor op mijn voorhoofd en die meet alles.

10437509_826982190669888_2985611156705015679_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben lekker rustig bezig in ons forum en doe  de map maandelijkse acties, best veel weer, maar het is ook klaar nu. Dan belt Johannes hij is weer onderweg, auto is klaar en goedgekeurd. Als hij thuis is werkt hij door  en ik maak lekkere witlofsalade met feta, gerookte kip, paprika en dat smaakt heerlijk. Dan snel naar de tandarts volgende stap of te wel 2 en 3 van 4. Nu heeft hij een vorm van was waar ik in moet bijten en hij  aan rommelt. Dan nog even onderkant happen en dan is het weer even klaar voor nu. Op naar de volgende keer dat is dan weer op de 22e. Snel naar huis ben helemaal op is een lange dag geweest. Lianno belt nog even en we kletsen gezellig en dan  zijn de 10 minuten om en moeten ophangen. Ik ga douchen en Johannes helpt me even met aansluiten van de sensor op mijn hoofd, schoonmaken met alcohol,  plakker erop, sensor erin en voor stevigheid plakker eroverheen en ik lig dan al even voor 9 uur op bed. Johannes ook maar die kijkt nog lekker tv.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.