Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7okt/140

Een flutdag

Vanmorgen op tijd op en Sjoerd kwam weer, dat is heerlijk. We kletsen verder bij en vertellen over de nieuwe stelling en vragen hem of hij wil komen helpen en zijn antwoord is natuurlijk. Terwijl Sjoerd ons huisje doet tik ik alle info weer in zijn telefoon en zijn daarna tegelijk klaar, zijn mobiel weer helemaal klaar. Ondertussen natuurlijk koffie gedronken.

verder doe ik mijn dagelijkse dingen dieren, spelletje, mail en prijsvragen.  De dag gaat langzaam en ik ben erg moe. Tegen etenstijd kook ik eten en we eten dan bij de tv. Wouter komt nog even langs om de visitekaartjes op te halen en die zijn mooi geworden. Hier zie je de voorkant....met het mooie nieuwe logo van Leefbaar Lelystad.

Knipsel

 

 

 

 

 

Na het korte bezoekje gaat wouter naar stadhuis en ik kruip voor de pc en kijk de raadsvergadering daar deels mee. Het is een volle agenda  en ik volg live
19.00 - 19.50 uur (B/O) Sessie 3 Beleidsplan Wmo en Verordening Wmo (Raadzaal)
19.55 - 20.45 uur (B/O) Sessie 6 Beleidsplan Jeugdhulp en Verordening Jeugdhulp 2015 (Raadzaal)
Dan is het mooi geweest en kruip ik snel onder de douche en bed in, morgen gaat de wekker al om 6 uur.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.