Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1okt/140

Welkom in oktober en infuus @Home dag

Ok vandaag beetje langer op bed gelegen heb  infuus en dan doe ik dat altijd. Het is alweer oktober en de koude dagen gaan komen, zo  geen zin in sneeuw en vorst brrrrr. Maar goed ik doe de dieren en rommel rustig op de pc.

De verpleegkundige komt en infuus begint, mis prik zeer pijnlijk maar hij kan er niets aan doen, is vandaag weer erg moeilijk goede ader te vinden. Tweede keer raak. We kletsen wat, ik kijk wat tv en ben het menu helemaal aan het doorspitten van UPC dat doe ik voor het testen....speel met de apps en ondemand dingen zo kom ik het infuus wel weer door. Dan eten we gezamenlijk en is het weer klaar. Ben doodmoe en heb een hele zere arm, ook al prikte hij in hand die scherpe pijn trekt door tot mijn schouder  pffff.

Lianno belt  het is onze vaste avond, hij is erg vrolijk en de eerste vraag is wat eten we zondag.....euh maïskolven,  krieltjes en slavinken  een blije Lianno juicht. Is toch wat om woensdag al te weten wat je zondag gaat eten. Het gaat goed met hem hij vertelt over de kinderen, school en wat hij allemaal doet. Hij weet ook al wat hij zondag allemaal wil doen en een ding is zijn kamer  hier opruimen en speelgoed uitzoeken wat die mee wil nemen en wat moet blijven of juist weg kan. Na 10 minuten is onze tijd alweer om en hangen we op, aftellen naar zondag dan maar.

Ik ga douchen en we kijken nog wat tv en dan nu snel bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.