Gezellige middag met Jos!

Vandaag begon met lang op bed, bewuste keuze dus in de morgen plat en in de middag gezellig bezoek. Ik moet toegeven dat het echt een leven begint te worden als oud wijf 50% rust 50% iets doen  en zelfs de leuke dingen kosten energie.
Goed dieren verzorgd en wat ontbeten en toen kwam Jos E, zij is fractie assistent bij Leefbaar Lelystad en kwam gezellig op de koffie. Ze nam voor mij verjaardag nog een mooie bos rozen mee, erg lief dan k je wel en we hebben gezellig heel de middag zitten koffie en thee leukten. Het was erg gezellig en toen zij naar huis ging heeft Johannes de rozen op vaas gezet en ik eten gemaakt.

1013810_820872914614149_9041241663250592249_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goed na het eten kwam Dampsy nog even langs en daarna ben ik tv gaan kijken einde van het seizoen 2 Under the Dome, wat een stom einde! Er komt vast nog een seizoen 3 want anders snap ik er niets van. Daarna snel naar bed moe morgen weer een dag.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Gezellige middag met Jos!

  1. MarianneMaarel schreef:

    Veel sterkte lieve Moon, evenwicht vinden tussen wat je wilt en wat je kunt blijft moeilijk, denk dat dat nooit lukt. ik denk dat de mensen die vechters zijn altijd meer willen dan ze kunnen en daarom ondanks hun handicap veel doen en veel voor elkaar krijgen. Je bent een vechter Moon en doet meer dan menigeen die niets mankeert!! Sterkte met de pijn!!

Geef een reactie