Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24sep/140

Avond bezoek bij tandarts lees mondtechnicus

Ok vannacht was echt drama, alles deed zeer nek, rug, heup en ik ben er maar om 5.15 uur uitgegaan. Gelukkig geen infuus vandaag want dan heb ik te weinig energie opgedaan in zo’n nacht en is het nog zwaarder dan het gewoonlijk al is.

Koffie en rustig wat zitten, hangen beetje waggelen door de kamer en rond 7 uur komt Johannes eruit, gezellig samen aan de koffie. De pijnstillers helpen iets.

Johannes werkt thuis en ik ga ook maar de tijd nuttig besteden doe wat administratie en ben blij als ik de jaarafrekening van de NUON zie…de zonnepanelen die we hebben laten plaatsen doen hun werk, alle 14  helemaal blij. Ik ga aan de slag in ons prijsvragen-freaks.com site en ruim op, post nieuwe acties en doe zelf ook mee aan veel acties en prijsvragen. Heb weer zin in leuke post, mail en prijzen.

Dieren verzorgd gaat met hun allemaal goed, heb weer 3 nieuwe jonge kikkertjes…je zou denken dat de bak straks overvol raakt ha ha maar ben er erg blij mee, want de na kweek gaat helemaal vanzelf en dat houdt in dat we het goed doen blijkbaar.Binnenkort wel even nieuwe planten halen dan wordt die weer nog mooier.  De andere reptielen doen het ook goed de jonge Tokkeh Gekko groeit hard en is erg mooi aan het worden.

De dag gaat zo snel aan ons voorbij en dan maak ik avondeten en we eten vroeg omdat ik naar de tandarts moet, nou ja is niet mijn eigen tandarts maar Casper de mondtechnicus want hij gaat mijn gebit maken. leuke man met humor en de eerste hap is gedaan en de volgende 2 stappen doen we in een keer. Hij werkt alleen op woensdagavond en dat is dus voor mij simpel ik kan de ene week wel en de andere na het infuus dus niet. Nog even wat belangrijke aanvraag papieren voor Ohra tekenen en hopend at die soap daarmee klaar is.  Als w naar huis gaan regent het en hard ook  en bij het huis blijf ik maar even de bui afwachten in de auto, het komt echt met bakken uit de hemel en ik heb liever warmte douche in huis.

Lianno belt en wij zitten in de auto te wachten op iets droger weer dus daar kletsen we gezellig. Het gaat goed met hem en hij heeft zijn eerste wiskunde toets gehad en heeft een 9.7  gehaald zo trots op die kleine man die nu wel erg groot begint te worden. Ben zo blij dat het zo goed gaat, je hoort en ziet hem nu veranderen  super! Hij heeft ook nieuw voor me hij heeft verkering…kleine jongens worden groot en hij vertelt heel vrolijk en enthousiast over zijn vriendinnetje. Tja Lianno is nu 13 jaar en dit is de eerste keer en dan al een week…..zo lief. Dan is onze tijd op en hangen we op, buiten stukken rustiger dus snel naar binnen.

Samen met Camiel lekker op chat kletsen en hij me met wat zaken geholpen en nieuwe dingen geleerd, blij mee. Nog wat tv en dan is het mooi geweest ben doodop dus lekker onder de douche warm en in huis en dan bed in.

10418359_772667992794665_6466755167674331585_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.