Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18sep/140

nog één keer Ohra en leuke dingen

Nou vandaag een derde post.......OHRA zag hun naam in mijn tweet op Twitter en volgde direct in nog geen half uur, maar daarna werd het stil men reageerde nergens op maar zal ongetwijfeld hier gelezen hebben. Dat mag  want daarvoor schrijf ik het op zodat heel de wereld kan zien hoe simpele dingen knap ingewikkeld en stressvol worden door bureaucratisch handelen. Ik heb geen verwachting dat het daardoor sneller en beter wordt maar het lucht in ieder geval wel mooi op. Voor OHRA  even, donderdag gaat de nieuwe aanvraag op de bus en hoop dat het dan opgelost is en jullie  tevreden zijn, want niet alleen de klant moet tevreden zijn jullie ook toch?

Verder gerommeld op pc, huisje gedaan, dieren verzorgd. Johannes zijn koorts is weg dus hij zal morgen weer gaan werken. Hij heeft mij verrast vandaag met mijn verjaardagscadeau iets te vroeg maar wel gaaf en erg blij mee. Het is een afstandsbediening  en laadstation voor game pad voor Xbox360. Nooit meer lege batterijen en  met de afstandsbediening kan ik sneller  werken met Netflix.
1004004011809030 1004004011687978

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de avond  weer veel 4400 gekeken en dat is erg spanend nog 3 afleveringen ben nu wel benieuwd hoe het gaat eindigen, voor mijn gevoel moet er nu veel gebeuren om ene duidelijk einde te krijgen, mogen gaan we het zien.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.