Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16sep/140

Prinsjesdag 2014

Vroeg op en lekker bezig geweest met van alles dieren, mail, spelletje, prijsvragen, studie alles wat ik dagelijks wel doe.

Ik heb de knoop doorgehakt ik ga mijn verjaardag niet vieren, er valt niet veel te vieren elk jaar komt er een jaar bij en mijn lijf is al vele jaren verder qua wat ik ermee kan. Ik heb alles wat mijn hartje begeert en vind bezoek erg gezellig, maar het vreet bij drukte ook veel energie. Als je ouder wordt is het ook allemaal niet zo belangrijk meer, Lianno kan er niet bij zijn dus die reden valt ook weg. Kortom het wordt niet gevierd.

In politiek Lelystad is het onrustig de Inwonerspartij Lelystad (lokale partij) heeft 5 raadsleden en er zij nu twee raadsleden uit de partij gestapt. Zij gaan met eigen partij verder. Ik hoop dat het ze lukt ik wens ze veel sterkte.

Het is Prinsjesdag dus tv aan en genieten van de mensen en beelden op tv. Prinses Beatrix zwaait naar haar zoon en geeft een handkus, zo lief!  Het is zonnig en veel blije gezichten. Het zou alleen wel zo eerlijk zijn als alle kinderen in Nederland deze dag vrij hebben en niet alleen omgeving den Haag.
De troonrede is simpelere dan voorgaande jaren en niet veel nieuws in te horen. Nu gaan we uiteraard de algemene beschouwingen volgen.

In de avond volg ik de gemeenteraad live op internet.  Johannes is echt verkouden en heeft hoofdpijn, keelpijn, is moe en lichte koorts kortom lijkt op een simpel griepje. Zelf ben ik gewoon moe zoals altijd en dus gaan we vroeg naar bed.

Knipsel

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.