Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12sep/140

Gezellig op de koffie bij Jos E.

Vandaag op tijd op/ Huisje en dieren verzorgd. Kopje koffie en toen bracht Johannes e even naar Jos E. Wij dronken gezellig koffie en kletsen vooral over politiek en Leefbaar Lelystad. Zij is de fractie assistent en erg leuk mens. Ze heeft een zeer leuk en gezellig huisje met een viervoetertje die erg schattig is. Na paar uurtjes haalde Johannes me op en ging ik naar huis, samen eten.

In de middag creatief bezig geweest voor Leefbaar, flyers gemaakt, kaartjes en naambordjes. En dan is de middag zo weer om. De boodschappen kwamen. en het weekend begint goed kreeg net la mijn cijfers van 3 hoofdstukken Politiek en bestuur voor beginners en das super 2 leer een 8.5 en een 7 nu gemiddeld 7.8!

In de avond heerlijk tv gekeken. Heerlijk de serie 4400 we zijn nu in seizoen 3 dus nog een hierna, spannend hoor ben erg benieuwd hoe het afloopt. Nu eerst slapen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.