Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1sep/140

Welkom in september

10660243_679084715521180_3160856685292185583_n

Welkom in september…..de eerste dag is meteen maandag dus om 12 uur klinkt het luchtalarm. Johannes werkt thuis en is dus al vroeg op ik kom weer  later dan de bedoeling was uit bed. Eerst met Nienke gebeld en afgesproken voor komende weekend en daar heb ik zin in.  Dan koffie en  de keuken boenen en daarbij hoort het reinigen van alles koffie zet apparaten tja verslaafd zijn aan koffie is lekker maar het kost wel wat tijd en energie om alles goed netjes te houden, reinigen ontkalken.

Ook uiteraard tijd voor spelletjes alhoewel HayDay even niet doe komt wel weer.  Prijsvragen gedaan en weer verder met mijn studie. Dieren verzorgd en fruitvliegjes week uitgezet. En zo blijf je lekker bezig.

De dag gaat snel om ik heb problemen met overbelasting klachten links  ellenboog, pols, knie en rechts pols en elleboog, maar nu ook mijn voeten als ik ga staan wow….dat is pijnlijke grap als ik even sta gaat het langzaam beter. Nou heb ik natuurlijk in de zomer heel weinig mijn aangepaste schoenen aangehad veel te warm en daardoor kan het zijn dat ik weer opnieuw in goede stand moet komen zegt fysio, daarbij heb ik mijn linkervoet op houten rand gestoten maar dat mag niet uitmaken want het is rechts net zo erg. Kortom nu dus elke dag heel de dag weer mijn speciale schoenen aan en hopen dat het snel weer  ophoepelt, dit vind ik namelijk niet erg leuk.

In de avond maak ik paksoi met paprika en gegrilde zalm met sesam erg lekker gegeten daarna. In de avond lekker voor de buis  Under the Dome spannend hoor!  Op dit moment veranderd er weer veel op tv alles begint weer met nieuwe afleveringen end at vind ik altijd erg prettig na maanden van herhalingen.

Dag weer om en nu douchen en slapen en morgen weer een dag, dan wil ik vroeg op om San te bellen en een afspraak te maken dat wat we al heel lang willen maar gewoon niet kon  door  allerlei toestanden hier met rolstoel.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.