Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29aug/140

weekend begint met goede gesprekken

Vandaag ook weer op tijd uit mijn bedje…huisje dieren en de andere dingen gedaan die ik altijd dus doe zoals prijsvragen, spelletje.

Vandaag belde de medewerkster van het VARA tv-programma Kassa en we hebben leuk en goed gesprek gehad over Welzorg, Gemeente en de de ellende als je hulpmiddelen nodig hebt.

Dampsy kwam even langs en we drinken gezellig koffie en kletsten wat.

Ik heb nog even met de taxi centrale gesproken want ik ben knap beroerd en ontevreden over de rit van gisteren en die mening deelde ze wel, ze gaan nu met chauffeur praten  in de trend van hoor wederhoor en komen er volgende week op terug.

Eind van de middag kwam Camiel en me zijn drieën gekookt, aardappels bloemkool met sausje en Camiel had heerlijke biologische kipfilet mee gebracht die hij klaar maakte. Gezellig gegeten en de hele avond zitten kletsen. De hele avond werd ook deel nacht en schrik niet want Camiel ging rond 4 uur naar huis en wij snel ons bed in. Het was erg gezellig en goede gesprekken, het is lekker en de tijd vliegt dan om.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.