Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25aug/140

Maandag en de week begint weer…..

Maandagmorgen en op tijd op. Gezien Sjoerd er niet is zal ik zelf meer moeten doen en dus weer in ander ritme, want wat Sjoerd in 2 uur doet, doe ik in 5 keer 2 uur. Kortom een programma gemaakt zodat ik toch zoveel mogelijk verdeel en mijn huisje mooi schoon is. Inmiddels draait de witte was en de vaatwasser. Zojuist Dusty de achtergang en de kamers laten zuigen. Koffieapparatuur allemaal gereinigd, ontkalkt en schoongemaakt. Diertjes verzorgd. Lekker online gehamsterd bij AH Voorhof, makkelijk hoor achter de pc en morgen staat alles zo in mijn keuken.  Verder de was gevouwen, vaatwasser weer leeg geruimd, woonkamer gezogen en nu stoppen we ermee.......potje energie is weer leeg.

Na alle verplichte huishoudelijke taken nog wat zitten lezen, spelletje gedaan en ons prijsvragenforum bijgewerkt en dan is de dag om. Eten koken en dan eens kiezen wat we gaan kijken vanavond, want alle programma's komen weer terug met nieuwe afleveringen!
RTL4 CSI en Unforgetable
SBS6 Under the Dome
NET5 The gifted man
Nou ja hoe dan ook alles wordt opgenomen dus we kijken het uiteindelijk allemaal wel.

We hebben uiteindelijk Undewr The Dome live gekeken, erg spannend en veel tegelijk heerlijke tv. Dan douchen en bed in de dag is om, morgen nieuwe dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.