Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24aug/140

De peren geoogst uit de tuin

Vandaag wel lekker uitgeslapen tot een uur of 11. Dan lekker rustig koffie en de dieren verzorgen. aquaria water ververst en filters schoonmaken, andere dieren eten en water  sommige vers groenvoer. het is eindelijk droog en zonnig. dus hoogste tijd om de gewone peren nu te plukken voor ze er allemaal afvallen. sommige moeten nog rijpen en andere zijn al lekker, ik hou niet zo van peren maar volgens Johannes zijn ze lekker sappig.

10624876_803367233031384_3146444974004350071_n

Nienke en ik hebben weer even lekker lang aan de telefoon met elkaar  zitten kletsen en we gaan snel afspreken, want Lianno wil heel graag haar zoontje Ilja ook weer zien dus eens zien wat er mogelijk is.  Na een babbeltje opgehangen want we wilden graag een middagje tv kijken. we hebben twee rampen films gezien, heerlijk spannend een voor het eten en een erna. Tussen de twee films heeft Johannes snel een boodschap gedaan en ik het eten gemaakt.  we hebben de films  (elk 4,5 uur) category 6 en 7 gezien, gisteren al  8 en op dit moment dus erg blij met Neflix.

MV5BMjEyMTUwOTQ2OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDQ4NjcyMQ@@._V1_SX214_AL_ MV5BMTUyODgyNzY3NV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTk3NDgzMQ@@._V1_SY317_CR51,0,214,317_AL_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadeel van zulke lange mooie spannende films is dat je dag zo om is en het dus nu bedtijd is geworden.  Douchen en dan slapen en hopen dat de pijn morgen echt minder is, nu is het zelfs met pijnstillers en  speciale gel niet echt prettig en normaal hou ik het daarmee onder controle.  Goed morgen nieuwe dag nieuwe kansen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.