Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23aug/140

Op bezoek bij Lianno in de Glind!

Zaterdagmorgen en ik zit al om 7 uur aan de koffie…dat is weer eens anders normaal lig ik liever tot een uur of 10 te slapen. Ik lag er daarom ook gisteren al heel vroeg in. We gaan naar Lianno op de nieuwe groep. Het is een uurtje rijden en als we via Achterveld de Glind in rijden zijn er opeens extreem hoge  betonnen smalle  sneldheidsremmers, dat vind onze BMW niet niet fijn grrrrrr,  goed dan nog meer drempels, smalle weg maar ok we zijn er.

Lianno is vrolijk en heeft er zin  en hij bekijkt de spullen die we mee hebben genomen veel loom spullen, technisch lego en zijn stereo. We drinken gezellig wat en dan geeft hij Johannes een rondleiding en ik zit buiten in de zon en klets met de leiding en rook wat. Ik kan  de rondleiding niet omdat er trappen zijn.  Wat ik wel zie zijn foto’s en filmpjes die zij maken en het ziet er allemaal erg mooi uit,, ze hebben het gebouw net helemaal opgeknapt en is erg huiselijk. Lianno vind het er fijn en zegt dat zelf ook steeds. Dan zitten we nog kletsend buiten in de zon tot onze bezoektijd over is. Lianno zwaait ons uit en wij gaan weer op weg.

Omdat ik veel pijn heb aan de linkerkant elleboog, pols, heup, knie en enkel overleggen we even wat we moeten doen, want we hebben een feestje vanwege de verjaardag van Inge, Hanneke en Gerben en  ook omdat Inge en Gerben zijn verhuisd. Maar ik ben erg misselijk en beroerd en we besluiten hun tot onze spijt op laatste moment af te zeggen en rijden toch door naar huis. Thuis gekomen eerst pijnstillers erin en koffie. De middag slaap ik weg. Dan ben ik wel weer wat opgeknapt gelukkig.

Ik heb het abonnement opgezegd van HBO we hebben zo’n beetje alles wel gezien en het heeft niet zoveel nieuws meer. Lianno had het over Netflix en daar hebben wij al veel over gehoord. Dus nu eens op  internet verder kijken en dan besluiten we dat een maand te proberen en dat gaat via de Xbox.  We kijken meteen een mooie spanende miniserie  Super 8. Wij zijn dol op sience fiction en natuurrampen films.  Zeker omdat  die dingen ook echt kunnen gebeuren alleen in de films gaat het altijd goed.  Het aanbod is erg groot en er is veel nieuw voor ons kortom voor nu kan ik weer lekker  veel kijken.

ik doe nog wat prijsvragen, spelletje en dan si de dag alweer om. Hoop morgen op droog en wat zonnig weer zodat we de peren kunnen plukken in de tuin. Nu eerst weer douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.