Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21aug/142

Welzorg drijft me tot waanzin!!!!!!!!!

9.00 uur
De telefoon gaat een meneer die mijn auto wil aanpassen met gordel.....ik antwoord droog u bedoelt mijn rolstoel hij leest de werkbon opnieuw en zegt o ja u rolstoel.

Kunt u vandaag...ja ik kan vandaag. Dan zegt hij dat ze in Zwolle zitten en dat ik naar de werkplaats moet komen. Ik antwoord resoluut van nee kom op zeg even naar Zwolle voor een verlengstuk van een gordel......OMG ik wordt er moe van zoooooo moe. De meneer zegt dat Welzorg hun inhuurt om dit daar te plekke te doen en ik antwoord nou belt u Welzorg dan maar want ik ga dus echt niet even van Lelystad naar Zwolle reizen op privé kilometers met een invalliedentaxi. Dat kost me teveel en daarbij welzorg hoort dit aan huis of in mijn woonplaats op te lossen.
Hij zegt u weigert te komen en ja zoekt u het maar uit met Welzorg ik ben het nu echt zat wat zijn dit voor achterlijke praktijken.
Even naar Zwolle ten eerste moet ik Valys een dag van te voren boeken en anders per rit 10 euro extra betalen, het is zo'n 50 km enkele reis dat maal 22 cent en mijn kilometers nemen dan ook af om even ene probleem weg te halen wat Welzorg zelf fout heeft geleverd.....ze weten hoe dik ik ben dus hoe kunnen ze nu een te kleine gordel leveren? Zo de dag begitn dus weer goed nu hopen dat de monteur van Welzorg die komt vandaag wel iets met die beensteunen kan zo niet ben ik inmiddels in staat deze stoel zo het Gelderse diep in te rijden ......KUTZOOI!

Update 14.00 uur
OK de monteur is nu aan het sleutelen, maar wat eend drama.. Je opent de deur en daar staat een jonge man die zegt ik kom een onderdeel vervangen. Ik vraag welk deel? Ja euh dit ik weet niet wat het is of hoe het heet. Ik pak het onderdeel aan en zeg hem dat dit de ophang is van de beensteunen en dat ik niet zie nu hoe dit het probleem oplost. Nodig hem uit naar de garage en laat hem het probleem zien. Ik wijs hem maar direct aan waar het onderdeel moet komen, want hij kijkt op de achterkant. Het is te triest voor woorden dat deze man net een maand in dienst op weg wordt gestuurd en niet eens hoort dat die een onderdeel van een beensteun moet vervangen, maar ok. Er ontstaat een discussie en ik loop weg ben er klaar mee en zeg je doet maar wat je niet laten kan ik ga naar de huiskamer. Johannes die er heel de tijd bij is gaat het gesprek aan met de jongen. Later ga ik weer terug om te zien wat er nu wel of niet gaat gebeuren en ik geef hem even een stukje geschiedenis van alleen al alle shit met deze gloednieuwe rolstoel nog geen maand oud en zo uit fabriek. Je ziet hem schrikken en Johannes wijst me erop dat hij er niets aan kan doen, nee dat weet ik ook wel er zijn elke keer andere monteurs en andere mensen en niemand kan er wat aan doen nou ik ook niet ! 
Goed de monteur wet nu waar dit onderdeel moet en Johannes denkt dat de beensteunen wel beter en meer recht zullen komen, ze worden er niet langer van dus dat probleem blijft maar ik geloof dus ook niet dat ze veel rechter komen.....maar dat gaan we wel weer zien als die klaar is met het vervangen.
wordt vervolgd........

Update 15.00 uur
Nou de monteur Joark gaat weer. Hij heeft de beensteunen nu recht gekregen dus dat is wat moest gebeuren en het verlengen koste wat moeite. Hij belde met Balder hele discussie en steeds viel verbinding weg maar opeens kreeg ik zelf een helder idee en zei trek eens aan de voetsteun zelf daar zit namelijk ruimte en kijk hoppa 10 cm meer ruimte en alles werkt nu. Joark en ik lossen het nu dus samen toch nog op en nu nog het gordel gebeuren want naar Zwolle reizen is geen optie.........Ben nu doodop en ga met wat koffie bijkomen wat gedoe zeg.......... Maar voor de duidelijkheid deze nieuwe monteur Joark neemt je serieus en denkt mee en heeft zich meer dan 200% ingezet en  daar ben ik hem dankbaar voor.

Update 21.00 uur
Deze dag ook overleefd compleet naar de klotuh zo moe dat zelfs eten teveel was....ik ga douchen en bed in. Alles doet me zeer, maar voorlopig geen Welzorg meer en die gordel tja die ga ik morgen zelf maar regelen kost ongeveer 17 euro maar scheelt hoop reizen en ellende ben er echt mee klaar. Ik ga het dus zelf maar  knutselen en dat scheelt hoop onzinverhalen, kosten en stress. Ik kan hem nu eindelijk volledig zelfstandig gebruiken en hopelijk  gaat die jaren mee zonder onderhoud want ik kan en wil geen  welzorg medewerker meer over de vloer hebben!
welterusten allemaal!

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Dag Monique en Johannes, ik zou graag met jullie in contact komen. Willen jullie mij mailen? MVG, Pauline

  2. Pauline doen we!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.