Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20aug/140

Geen infuus vandaag, maar lekker lang op bed liggen.

Vandaag begon de dag pas rond het middag uur, waarom geen idee ik sliep lekker vannacht, vanmorgen had ik gewoon geen zin om uit bed te klimmen, lag er zo lekker met twee katten dus bleef ik maar liggen. Het is ook erg nat en koud buiten en ik heb sinds begin van de wek ook weer een trui aan en de deur meer dicht dan open. Het wordt herfst brrrr. Dieren verzorgd en wat opgeruimd.

Toen belde Welzorg ze komen morgen een module  in op de rolstoel bouwen om de boekensteunen te verlengen? Geen flauw idee wat men bedoelt maar dat zie ik dan morgen wel. Het is een gloednieuwe rolstoel die dit bedrijf standaard maakt en ik kan er met mijn pet niet bij dat de testrolstoel perfect was en nu weer allerlei dingen niet goed zijn, beensteunen scheef en tekort en dat dit niet gewoon hersteld kan worden zonder knutselwerk. Ik had de stoel net 2 dagen nieuw uit fabriek en hij liep aan en dan komt Welzorg en die kijkt en kijkt  is daar bijna uur mee bezig en zaagt dan gewoon ergens een stuk bout af…en dat bij nieuwe stoel ik vind dat vreemd. Het is net als een auto die nieuw van de band komt als er iets niet klopt wordt het netjes hersteld maar hier gebeurt alles met knutselwerk. Men ook niet zeggen wat ze nou precies gingen doen en hoe laat. Nou ja ik ben thuis en wacht vol spanning af en dan hoor ik wel wat ze gaan doen en of ik dat goed ga vinden. Ondertussen contact met wedhouder gezocht over wederom dit zooitje en morgen hebben telefonische afspraak. Daar kijk ik wel naar uit, dat lucht weer op en wie weet kan zij er iets mee.

Ook vandaag weer leuke mail …..ja weer prijs  gaat weer heerlijk hier, wordt er helemaal blij van.
Beste Monique,
Gefeliciteerd!
Je bent één van de prijswinnaars van de Klik+Win in WINELIFE nr.30!
Je hebt de WINECHILL gewonnen. (klik op plaatje voor info over winechill)

IMG_4943R

Verder weer lekker prijsvragen ingevuld, spelletje gedaan en wat rond gesurft. Ik heb de loom spullen die ik gisteren kreeg van Brigitte uitgezocht en een doos voor Lianno en zijn moeder klaargemaakt dus nu kunnen we allemaal weer door loomen.

In de avond belde Lianno super blij  en hij heeft het goed naar zijn zin, hij zit nu bijna week op de nieuwe groep en het gaat super goed daar. Hij vindt de regels duidelijker en beter, eten si lekkerder en de kinderen zijn leuker kortom hij was heel blij en positief. we zien hem zaterdag en hij kijkt ernaar uit.

Verder belde Loes en moeders nog omdat ze vannacht voor 3 weken naar Frankrijk gaan en ik hoop dat ze lekker weer zullen hebben en ik zie ze rond 9/10 september weer.  Even gezellig gekletst en  goede vakantie gewenst. In de avond lekker tv gekeken en nu douchen en bed in.  Voor de oplettende lezer ja normaal was dit infuus dag maar die had ik dus vorige week donderdag omdat mijn verpleegkundige ook op vakantie si.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.