Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19aug/140

Gezellig met Brigitte aan de koffie

Vanmorgen vroeg op Sjoerd kwam, gezellig en schoon huisje. Johannes werkt thuis maar had een cursus  dus Sjoerd werkte in omgekeerde volgorde. Ik rommelde op de pc en al snel kwam er goed nieuws via de mail:

Beste ondertekenaar van de Petitie tegen de Positieflijsten,
Een jaar geleden kwam de staatssecretaris, mevrouw Dijksma, met een Positieflijst voor zoogdieren die het einde zouden betekenen voor de hobby en passie van heel veel dierenliefhebbers. Als de gebruikte methode ook voor de andere diergroepen zou worden toegepast, zou dat het einde hebben betekend voor grote delen van de houderij van gezelschapsdieren.
Wij hebben toen via een Petitie uw steun gevraagd en gekregen !!!
Wij kunnen u melden dat wij, mede dankzij uw steun, er in zijn geslaagd de plannen van mevrouw Dijksma van tafel te krijgen. Er wordt nu, samen met de sector, nagedacht over een methode om dierenwelzijn veilig te stellen waarbij nu wèl gebruik wordt gemaakt van de kennis en kunde waarover wij als dierhouders beschikken. Voor de details verwijs ik u naar: Positieflijsten, een nieuwe start
Wij danken u zeer voor de steun die u aan ons (aan al uw collega-dierenliefhebbers) wilde geven.
met vriendelijke groet,
Ir. Ed.J.Gubbels,
Secretaris PVH

Helemaal blij voor nu, want dit houdt in dat mijn lieve Degus hier gewoon legaal zijn en hopelijk blijft dat zo. Niet at ik van plan was afstand te doen, maar als het legaal is is het toch prettiger.
Nienke belde en later nog een keer, bedankt voor de tips, het luisterend oor en we gaan het wel merken allemaal. Het ging natuurlijk over Welzorg maar ook vandaag had ik niet genoeg moed om te bellen, geen behoefte om hun te vertellen hoe het hoort en dan hoop onzin te moeten aanhoren. We blijven maar in wachtstand en afspraken  blijven weer in koelkast. Ik ga wel hoe dan ook testen i Erasmus MC en als Johannes geen vrij kan hebben en mee kan zal ik mijn HA om katheter  vragen want ik kan niet zonder drinken hele dag en niet zonder wc en ben dan wel 12 uur onderweg ……maar dat is nog even dus we zien wel.

Toen leuke post van Nuon, 4 kaarten voor de Orchideeënhoeve. Waarde: € 42,- gewonnen. Ben ik erg blij mee vind het daar erg mooi en leuk, dus daar gaan we zeker snel een keer heen.

In de middag kreeg ik bezoek van Brigitte, ze stop met loomen en ik kreeg al haar spullen. Ik stop met haken van zpagetti en dus gaf ik har mijn zpagetti klossen. samen heel gezellig aan de koffie, lekker bi gekletst en dat was weer super gezellig. Nu heb ik heel veel loom spullen uit te zoeken en ook reserve onderdelen. Ik kreeg zelfs haar mooie bewaardozen! Heel erg bedankt Brigitte!

10582202_843126992367017_839446020_n 10615648_843126995700350_676322363_n 10617328_843126975700352_993305641_n

In de avond lekker Chinees besteld had ik zin en tv aan en rustige avond. Johannes kletste met zijn zus Ina lekker bij over de telefoon. Ik had moeders ook even gesproken vandaag, zij vertrekt naar de zon, teemste ik hoop dat die in Frankrijk is.
Tot slot kreeg ik deze mooie en lieve foto van Feline, dit pakje heb ik haar gegeven op de groei in juni samen met wk pakje voor voetbal en ze past het nu al en staat er zo gaaf! Ze groeit heel hard zoals jullie zien.

10580093_801020583266049_2668781389567316834_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.