Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18aug/140

Welzorg bezorgt me weer zorgen………..

Zo mooi op tijd op, nieuwe week nieuwe kansen. Ik doe de dieren en bel de tandarts om afspraak te verzetten. Dan belt Nienke heerlijk met haar als vanouds zitten kletsen. Ik moet het gesprek stoppen want  er wordt gebeld door de nieuwe mentor van Lianno. Dat was een leuke kennismaking. Lianno vermaakt zich goed en is rustig op de nieuwe plek, het  gaat goed voor nu, hopelijk is deze overplaatsing dus een rustige. We maken kennis en meteen nieuwe afspraken over bezoek en belmomenten, we mogen zaterdag op de koffie komen om de nieuwe groep te zien. Ik vind het een fijn gesprek en het klinkt allemaal erg  goed dus goede hoop dat Lianno hier voorlopig kan blijven en zich goed kan gaan ontwikkelen.  Ik doe weer lekker veel op forum, speel mijn spelletjes en geniet van onze heerlijke koffie, ben weer erg blij met nieuw apparaat.

Ik zit in twijfel of ik nu weer Welzorg moet gaan bellen om ze voor de tweede keer te helpen herinneren dat er nog steeds werk gedaan dient te worden......Wordt inmiddels weer knap moe van die gasten vele beloftes en er gebeurt weinig ik tel af want Welzorg is er sinds 3e kwartaal 2011 en dat houdt in dat het volgend jaar einde is van de 4 jaar en ik hoop oprecht dat de gemeente nu kiest voor een ander.Ik hoor die man nog zeggen dat ik moeilijk ben maar volgens mij valt dat mee als je bedenkt dat ik door het leven wordt geleidt door 5 ernstig chronische afwijkingen. Goed ik zie wel wat ik doe wat eigenlijk heb ik geen zin in weer hoop onzin aan te moeten horen en de andere kant is dat ik nu nog niet zelfstandig in en uit de stoel kan omdat de beensteunen te kort en verkeerd geplaatst zijn pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ik wil naar Artis, Den Bosch om te lunchen is dat nou echt zoveel gevraagd??????

Leuk mailtje gekregen van Dr Oetker. Beste Monique8, Wat leuk dat je ons volgt! Wij hebben jou gekozen als winnaar van een van de vier versierpakketten deze week. . Met vriendelijke groet, Dr. Oetker Erg blij met weer een leuke prijs! al mijn inzet afgelopen week levert nu al vruchten, super!

We kijken tv Nikita en das nou jammer nu is het echt afgelopen laatste seizoen en laatste aflevering, goed einde dat wel. Gelukkig begint vanaf volgende week overal weer nieuwe seizoenen van. Ik kijk naar The Bold and the Beautifull, tja werd weer eens eentonig dus paar weken niet gekeken, kon het niet meer zien dat geruzie over  bij wie Liam moest horen, bedrog, leugens en bleh had er genoeg van maar nu eindelijk is hij getrouwd met Hope. Nu kijken we weer mee en hoop ik dat Bil eindelijk eens flink koekje van eigen deeg krijgt!

Verder weer de study opgepakt en veel gelezen, van de week weer een toet maken en we zijn op de helft dus gaat nog steeds goed. Op naar een certificaat! Ook weer aan het loomen, mijn pols doet weer minder moeilijk dus lekker bezig. Mogen weer nieuwe dag nieuwe kansen en dan  kijk ik wel of ik dan Welzorg ga bellen…..vandaag heb ik het laten rusten.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.