Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16aug/140

Loom elastiekjes gewonnen!

Lekker begonnen met uitslapen, heerlijk samen op bed. Bed is het nat. grijs en fris met harde wind. beetje herfstachtig dus.  Ik begin met heel veel inhaalwerk in het forum. Ik kan geen actie meer of prijsvraag meer zien, ben de hele dag en avond bezig geweest en de mensen die mijn forum kennen snappend at wel als ik zeg dat ik heel doorlopend heb opgeruimd, bijgewerkt en meegedaan. Voor hen die het niet kennen dat zijn 6 pagina;s met elk 50 onderwerpen en elk onderwerp heeft een site en elke site heeft acties soms 1 soms 2 en soms heel veel.........dus honderden! Ik ben wel blij dat ik nu eindelijk weer bij begin te komen en  niet langer achterloop. Nu hopen op leuke post en het eerste kwam vandaag al weer binnen een zakje met loombands dus elastiekjes voor loomen echt blij mee.
imagesWZ31ODN6In de avond lekker eten besteld en samen bij de buis gegeten. Nu gaan we lekker douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.