Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15aug/140

Lianno is verhuisd van DHG naar de Glind.

Vrijdag dus op tijd op want Sjoerd is er al om 8 uur. Gezellig en helaas geen lekkere koffie want de DG overleed gisteren en de nieuwe komt pas in de middag. we nemen de nieuwe ons kippie want daar lijkt de DG op vinden wij.  naamloos

Na het werk gaat Sjoerd weer weg en ik ga aan de slag in het forum. Ben erg moe maar dat is normaal de dag na infuus.  De dag gaat snel om en dan belt Annemiek om te vertellen hoe de verhuizing van Lianno si verlopen, hele goed dus. We kletsen erover en ze mailt mooie foto’s van de nieuwe groep en die zien er super uit.  We groeten elkaar want er zal nu geen contact meer zijn met de Hoenderloo Groep die tijd zit erop en het nieuwe De Glind tijdperk is aangebroken. In de avond wat tv en kletsen en dan bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.