Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14aug/140

Voor de verandering infuusdag

Vannacht weer eens slecht en onrustig geslapen, maar dat komt wel weer goed. Ik was er al erg vroeg uit en eerst lekker een warme douche genomen en kop koffie. OK koffie werd gewoon koffie want mijn lekkere Dolce Gusto koffiezetter stierf ter plekke, maar gelukkig komt er morgen al weer een nieuwe leve het online shoppen en de 24 uurs levering. Het is een iets andere dan we hadden en deze heeft groter water reservoir ipv 1 liter nu 1,3 liter.

krups-kp230t-melody-dolce-gusto

al snel kwam de verpleegkundige en ja vandaag infuus, want volgende week heeft hij vakantie dus hebben we het een week vervroegd. Normaal dus woensdagmiddag maar die was al vol en dus donderdagmorgen. Het ging prima en was gezellig. Ik moest alleen op een moment naar de wc, dat gebeurt eigenlijk nooit, ik hou het altijd die 4 uur op. Nu moest ik nog 2 uur en dat haalde ik niet, rechts was al geprikt en ging niet dus nu zat alles links en dus naald eruit en opnieuw prikken kon niet dus  met hulp van hem  opgestaan en ik vond dat erg eng maar ging goed en soepel en naar de wc, wat een opluchting. Weten we dat ook weer…….daarna nog ruim uur gezeten. Na infuus erg moe.

naamloos

Had nog hele middag en avond. Ik werkte weer door in forum en nu gaat het snel de goede kant op. Ik maakte eten en in de avond keken we naar spoeddebat Den Haag en pfff de burgemeester overleefd simpel een motie van wantrouwen, maar bepaalde mensen daar mogen wel eens in de spiegel kijken naar hun eigen normen, waarden en sociale houding. Lianno belde nog even en daar ben ik blij mee, hij heeft nu leuke avond op de groep en morgen verhuisd hij en hij vindt dat uiteraard erg spannend. Nu lekker slapen, morgen wer vroeg op want Sjoerd komt.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.