Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13aug/140

Welzorg blijft vermoeiend

Vandaag redelijk op tijd uit mijn bed gekomen. Het is raar grijs weer en nat. Dieren verzorgd, was gedraaid en de rest van de tijd druk bezig geweest in prijsvragen-freaks forum met opruimen, bijwerken en  updates instaleren kortom heel veel werk en nog lang niet helemaal bij.

Vandaag ook maar weer eens weer even gezellig gebeld met Welzorg even kletsen en nu gaan ze weer uitzoeken wat ze aan het bestellen zijn en doen. Ondertussen wacht ik maar rustig af wanneer men de laatste dingen goed gaat regelen. Ik snap er werkelijk niets van een gloednieuwe rolstoel na testen  dezelfde stoel zo van fabriek en dan toch nog zoveel mis. Beensteunen die schuin erop zitten waardoor sta op functie niet werkt, tja opstaan  via voetplaten die niet plat op grond kunnen maar omhoog komen is niet zo veilig. Bensteunen die  bijna 10 cm te kort zijn voor mijn benen, gordel die te kort is en bla bla. Tijdens het gesprek wordt ik erop gewezen dat mijn situatie complex is, nou daar hoeft men mij niet op te wijzen ik weet dat met 5 chronische ziektes het ingewikkeld leven is, maar  daar vallen deze fouten dus niet onder meneer. Het is niet moeilijk een goede rolstoel uit te zoeken, maar het is blijkbaar wel moeilijk een goede  van de lopende band te laten komen.

10458936_797634386938002_2716649926618963991_n
Werd gebeld voor tevredenheid onderzoek over Welzorg een bureau die dat voor gemeente doet nou ...tevreden zijn we dus niet als dat duidelijk is vraagt men of je je anonimiteit op wilt geven zodat ze Welzorg kunnen inlichten zodat die weer kunnen werken aan een betere service...mag hoor ik vind het best Welzorg mag weten dat ik ze met een 2 heb beoordeeld.

Goed verder lekker tv gekeken en  als avondeten heerlijk witlof gemaakt. Verder bijna de hele avond aan de telefoon gehangen met Elisabeth en alter nog even met Nienke.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.