Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12aug/140

Lianno verhuisd vrijdag

Vandaag vroeg op en Sjoerd was er gezellig en hij is zo blij met de nieuwe mobiel die we hem gaven. Samen nog even wat instellingen veranderd en daarna koffie en schoon huisje. Johannes weer hard aan het werk  thuis. Ik rommel wat ne ben erg druk met achterstallig werk in on prijsvragen forum....het begint weer ergens op te lijken  ik ben nu  heel wat meer bij nu de grootste map nog. Nu hopen op leuke post en prijsmails. In de middag komt Sjoerd nog even langs met spullen van KPN hij wil advies en in de avond helpt Johannes hem thuis met installatie ervan. Ik verzorg de dieren en maak  lekker maiskolven met aardappels en worst. Eigenlijk was de mais voor Lianno die wilde dat zondag graag weer kluiven, maar dat bezoek ging niet door....nou dat heb ik geweten mais afkluiven met tijdelijk boven gebit is geen pretje, maar ok is gelukt.  Lianno belt als Johannes bij  Sjoerd is, we kletsen en hebben het vooral over de verhuizing van vrijdag, hij vind het spannend end at is zo logisch. Ik hoop dat alles goed verloopt. we kijken nog wat tv en dan is het hoogste tijd om naar bed te gaan

Het nieuws van zelfmoord Robin Wiliams vind ik erg triest, zijn wijze woorden  zal ik altijd onthouden.

Robin Williams
Chicago, 21 juli 1951 – Tiburon (Californië), 11 augustus 2014

10516682_10152373620218822_1882727996564910315_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.