Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11aug/140

alles weer gewoon….vakantie achter de rug

Vandaag begon alles weer, wekker om 7 uur en Johannes thuis had aan het werk. Ik kwam uiteraard alter uit bed tegen 9 uur. Verzorg de dieren, rommel op pc met spelletje, prijsvragen en doe ook wat administratie klusjes. Ben druk aan het werk in het forum, loop erg achter en ook achter de scheren dien ik een en ander op te ruimen en dat lukt aardig. Het is erg raar weer regen, zon  en beide tegelijk en mooie regenbogen en ook onweer met harde wind. Herfstachtige  boel buiten met een graad of 20. Jammer genoeg blijft het weer de komende 2 weken erg nat en wisselvallig. De dag is weer zo om.....we eten lekker ovenschotel met bloemkool bij de tv. We kijken naar een  goede serie a gifted man, combinatie van een House en Gohst whisperer, kortom een  perfecte  arts met een gave die ziet zijn dode vrouw. Daarna nog even Nikita van gisterenavond en dan snel bed op zoeken.

10411224_862239043805778_4274667920749089602_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.