Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10aug/140

En we zijn weer online!

Ok na een grote storing bij mijndomein.nl lag alles op zijn gat, maar  sper ze hebben het probleem gevonden en opgelost en dus is alles weer online.

Om nu een hele week echt uitgebreid terug te bloggen zie ik niet zitten dus wat hoogtepunten. Het was de laatste week van de vakantie voor Johannes, morgen gaat het werkleven weer beginnen.

Maandag 4 augustus
Rustig dagje thuis en veel online bezig geweest met dierenspullen aanschaffen, eten, bodembedekkers enzovoort. Morgen zal de postbode dus niet blij zijn. Dampsy heeft nog wat afgewerkt bij het kozijn, zat verf op raam en nu si het helemaal klaar en super netjes.

Dinsdag 5 augustus
Sjoerd kwam en liet weten dat hij na volgende week naar Frankrijk gaat, zijn dochter heeft operatie nodig en tja als je 5 weken rust moet hebben voor herstel kun je moeilijk een veehouderij draaiende houden en een gezin, dus gaan ze helpen. Voor mij minder leuk maar ik duim heel hard dat zijn dochter goed hersteld. In de middag en avond heerlijk een BBQ met moeders en Dampsy gedaan. In de avond gezellig gebeld met Lianno, die nu een week op de boot is.

Woensdag 6 augustus
Vandaag infuus....dan is eigenlijk heel de dag al zo goed als bezet. Ging goed. Op naar volgende week ivm afwezigheid verpleegkundige dus volgende week  ipv de week erna  het is dus vervroegd en dan 3 weken niet.
10559811_794412807260160_7443958922031280124_n
Donderdag 7 augustus
Dagje niets bijzonders, dieren, prijsvragen spelletjes en vakantie houden. Twil heeft ook gezellig gebeld deze week, weet niet meer precies welke dag. volgens mij donderdag dus.

Vrijdag 8 augustus
Vandaag was Sjoerd er eerst om te werken en later belde hij en kwam weer langs. Johannes kreeg van mij een Samsung S5 en de S3 bood ik Sjoerd aan hij heeft grote problemen met de S2 (die kreeg hij ook van mij tijd terug) Goed de simkaart van Sjoerd paste natuurlijk niet maar toen hij naar de Vodafone winkel ging maakte die hem in orde met een tang, een knip en het was een goede microkaart. Dus vanmiddag heel zijn telefoon geinstaleerd, gezellig zitten kletsen en koffie drinken. Het was erg gezellig. Verder wat CNN en Al Jazeera zitten kijken....geen woorden voor! In de avond ga nog filmpje gekeken.

Zaterdag 9 augustus
Het laatste weekend van de vakantie. Vandaag dieren verschoond en verder lekker lui geweest.

Zondag 10 augustus
Vandaag geen Lianno zoals ik al eerder schreef hij is weekje weg met de boot, dus  uitgeslapen, vandaag wel slecht weer regenen nog meer  regen en harde wind. Was wat het snuffelen op internet en via Gemeente vond ik leuke site met luchtfoto's en allerlei interessante kaarten over Lelystad. Echt leuk om in verschillende jaren 1998, 2003, 2011 en 2013 je straat vanuit de lucht te zien. Dan zie je dus gewoon door te gluren bij buren dat je de enige bent met veel groen in de tuin, zie de zonnepanelen (nu liggen er nog 6 meer) en kijk  die mis ik wel erg mijn mooie Canta! Hieronder de foto's op jaartal dus 1998,2003,2011 en 2013. Verder genoten van de film Hobbit. The Hobbit: The Desolation of Smaug is de tweede film uit de Hobbit-trilogie en is net zo goed als deel 1, nu geduldig wachten op deel 3. Nu eerst naar bed en morgen begint het werk voor Johannes weer, helaas vakantie os afgelopen, maar we hebbe 3 heerlijke weken gehad.
1998 2003 2011 2013

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.