Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3aug/140

zondag en geen Lianno komende week :(

Vandaag uitgeslapen en we hielden een dag rust. Dieren verzorgen, beetje rommelen op pc met spelletjes en prijsvragen doen. We gaan dinsdag gezellig met de moeders en Dampsy BBQ 'en en dus boodschappenlijst gemaakt. In de middag belde de groepsleiding van Lianno, de meneer melde dat Lianno dinsdag niet kan bellen omdat hij vanmorgen is vertrokken voor een week op kamp, de boot dit keer. Hij was de week ervoor (midweek) in de Belgische Ardennen. wij gunnen hem deze leuke uitjes maar nu komt het wel slecht uit, want men was wel even vergeten dat onze maandelijkse dag met Lianno aanstaande zondag was gepland. Toen ik dit melde reageerde de meneer verbaasd en ik dacht laat maar het zal wel....verdorrie hoe moeilijk is het handteren van een agenda nou eigenlijk? Lianno was hier zondag 13 juli en dan 3 keer niet en dan is het dus zondag 10 augustus. Maar ok het is niet anders hij komt pas in de avond terug dus gene belmoment en geen bezoek. De week erna gaat  alles ook heel anders want Lianno gaat woensdag (13-8) samen met zijn moeder kijken bij nieuwe plek en zal daar vrijdag (15-8) heen gaan. Dat houdt in afhankelijk van hoe hij zich aanpast er weer een periode komt van gewenning en die variëren van 6-12 weken en dus gaat het nu lang duren voor we hem weer mogen ophalen vrees ik. Ik baal dus dat zijn mentor daar niet even over nagedacht heeft, maar zoals ik al zei  het is niet anders. Nu hopen we alleen dat hij nog een leuke week heeft op de boot en de overplaatsing rustig en goed verloopt.  Verder wat tv gekeken en dan si de dag weer om. Ik kwam een mooie tekst tegen op Facebook en die sprak mij heel erg aan lees zelf maar.....

 

10404881_663497030413282_3406876082985805736_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.