Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31jul/140

Dag 4 van de vakantie ’t Wildryck

Vandaag de laatste dag alweer, de tijd gaat snel. Het is schitterend weer en we hebben echt alleen maar zon en warm weer gehad. Vandaag zijn we naar herinneringencentrum Westerbork gegaan en vanaf daar met de bus naar Kamp Westerbork. De middelste deur van de bus heeft speciale oprijplaat ne dat werkt super tot je bij het kamp bent, daar is geen stoep en dan is het super stijl, doodeng en heel pijnlijk maar we hebbe het gehad. Gelukkig zijn de mensen erg behulpzaam en helpen ons in en uit de bus, maar blij dat ik niet met elektrische rolstoel er was dan was ik bij het kamp nooit uit de bus gekomen. Het was erg indrukwekkend en heerlijk in de zon in alle rust rond gelopen met Johannes aan het stuur.  Op weg naar huis even boodschap gedaan en dan naar huisje, eten en spullen pakken want het was lekker maar het zit er morgenvroeg weer op.

Westerbork 1 2 3 5 4 6

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.