Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jul/140

Dag 3 van de vakantie ’t Wildryck

Het is heerlijk weer en lekker rustig op dit park. We staan elke dag om half 9 op en dan beginnen we met koffie en verse broodjes. Vandaag gaan we langs de hunebedden oa ion Emmen en daarna naar hunebedcentrum in Borger waar we eerst samen lekker lunchen en dan rond lopen. Erg mooi de film stelt niets voor de Reis van de steen is maar vaag vinden wij. Maar de informatie erom heen wel ok. Dan weer terug via toeristische route. We gaan rondje door het bos met rolstoel, dat moet die kunnen maar als er  dan opeens veel gras komt dringt dat te laat door en zit ik meteen op een zandpad en hoppa in een konijnhol met voorwiel.....schrik en ik krijg hem er rijdend niet uit, dus eruit en Johannes heeft hem in zijn vrij eruit geduwd. Niet slim maar ok opgelost en rustig verder rijden.  We eten in de avond bij het pannenkoekhuis op het park. Ik eet geen pannenkoeken want die lust ik niet dus neem  vis en Johannes wil liever saté en het was erg lekker. Daarna weer lekker op terras bij het huisje.

Hunnebed D45 emmen Emmen 2 hunnebedcentrum1 hunnebedcentrum rondje rijden in bos bos rijden vastzitten in zand

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.