Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29jul/140

Dag 2 van de vakantie ’t Wildryck

Goed geslapen allebei, de bedden liggen prima, dat is altijd voor mij probleem, maar nu dus even niet. Elke dag krijgen we verse broodjes bij het huisje, erg lekker. Na het ontbijt zijn we weggegaan, veel in de omgeving rondgereden, leuk l die kleine dorpjes. We bezoeken het Vlinderparadijs Papiliorama. Het is niet groot maar erg mooi en buiten mooie tuinen  om in te wandelen. We hebben veel mooie vlinders gezien.  Dan al toerend weer naar het park en onderweg oden we even bij een AH wat boodschapjes. In de avond lekker bij het huisje op terras.

Vlinderparadijs 11 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Vlinderparadijs

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.