Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jul/140

Dag 1 van de vakantie ’t Wildryck

Vandaag op tijd op en klaar maken voor vertrek naar Drenthe. Dampsy komt en hij zal op het huis gaan passen. Dan komt de buuf nog even gedag zeggen en vertrek ik met de taxi en Johannes rijd zelf met de auto. Het is een binnendoor weg van bijna 2 uur en hobbelig ongelofelijk. Misselijk komt ik uit de taxi, veel pijn maar goed na wat koffie en inchecken knap ik snel op, hulp van hand pijnstillers. Het is een erg mooi huisje. De aanpassingen zijn perfect en het is erg ruim, rustige omgeving en het wordt dus vast genieten. Hieronder de foto's van het huisje. Deze dag niet veel gedaan, wel rondje gemaakt over het terrein om de omgeving wat te zien. Op de tv zagen we noodweer, maar wij hadden volop zon en geen druppel regen.
huisje hal woonkamer 3 woonkamer 2 woonkamer slaapkamer slaapkamer 1 keuken badamer 2 badkamer tuin teras

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.