Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27jul/140

Vakantie staat voor de deur!

Vandaag werd ik echt laat wakker pas rond 12 uur. Ik was nog in de badkamer toen moeders er was. Samen koffie gedronken en ze had een spel meegenomen war ik om gevraagd had, Rollercoaster Tycoon. Oud maar zo leuk spel. je bouwt dan pretpark en dat vond ik altijd erg leuk. Meteen op de pc gezet en geprobeerd, later zal ik het serieuzer gaan doen, nu ff kijken. Nog even zitten kletsen met moeders. Daarna snel boodschap gaan doen. Tante Cockey belde nog even om na  te praten over gisteren, was gezellig. Daarna dieren verzorgen, spelletje spelen, koffers pakken en opruimen,. Morgen komt Dampsy die zal in ons huis logeren. Hij zal de dieren gezelschap houden en verzorgen. Eten gekookt en lekker gegeten bij de tv. In de avond heerlijk live tv gekeken want eindelijk gaat de serie Nikita verder, heerlijk! Nu is de dag snel om, tja eigen schuld als je zo lang op bed ligt. Nou alles is zo goed als klaar, nog wel even gebeld met de buuf ivm zieke kat, zielig hoor maar het gaat weer wat beter gelukkig. Taxi geregeld en alles klaar voor paar heerlijke dagen in Drenthe!   logo

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.