Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26jul/140

Geweldig feest in wings Food and Drinks Schiphol Oost.

Vandaag uit geslapen. dieren verzorgen en genieten van de vakantie. We spelen spelletje en eind van de middag gaan we naar moeders en Dampsy om zo samen naar Amsterdam te gaan. Twil belt nog even om ons een fijne vakantie te wensen.  We rijden naar Amsterdam en er hangen wel donkere wolken maar het is schitterend weer. Rien en Sandra zijn 25 jaar getrouwd dus een leuk feest. het is heerlijk op terras en de BBQ met buffet is echt zeer smakelijk. Er zijn veel vrienden en familie en heel leuk want ik zie de meeste niet zo vaak. Ja mijn zus is er ook maar die zegt niets en negeert ons en wij haar. Dat is wel raar, maar is niet anders. Tante Cockey  en haar dochter Judith en zoon Bob zitten gezellig bij ons en het is erg gezellig.  Rien en Sandra hun lieve viervoeter Lady is er ook en die is zo lief, ze zit een tijdje en meerdere malen op schoot zo lief ding........ oom wout en Judith hebben mooi lied gemaakt op de muziek van O Waterloo plein en dat zingen we als familie voor hun en met de rest samen het refrein dat is erg leuk. Het is leuk feest mensen dansen en dat is leuk om te zien. Eind van de avond gaan wij terug naar huis en tante Cockey zwaait ons uit en dan eerst moeders en Dampsy thuis afzetten en dan zelf naar huis. Nog even na kletsen en dan lekker naar bedje.....

 

10487390_788770574491050_3124051805394470156_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.