Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jul/140

Bol. com VS Ubisoft wegens missende code bij nieuw gekocht spel!

De dagen vliegen voorbij. Vandaag vroeg op en Sjoerd komt hele gezellig en schoon huisje. Later in de ochtend  komt de monteur van Welzorg en die ziet het probleem, ze gaan erover bellen, dus we wachten het rustig af. aardig e man en gezellig mee staan praten. dieren verzorgen, spelletjes,  loomen. Nu is het klaar net op tijd en Dampsy haalt de set op in de avond. Ik ben moe en heb als gevolg van de allergische reactie en alle bultjes nu mijn handen vol  velletjes en dat hoort erbij maar ik vind het naar gezicht en hoop dat het snel weg trekt. Ik kijk tv naar een film en wat series die ik opgenomen had, veel herhalingen weer  want ja het is zomer he....... gelukkig begint zondag Nikita alweer en dan 25 augustus Under the dome ik tel af ..........Verder nog even koffie gedronken met Dampsy. Ik doe even niet veel wil energie sparen voor vakantie en mijn rug en stuitje doen erg moeilijk en hoop dat dit tijdig weg trekt.  Dan  ga ik achter de code aan die mist bij het spel Bol.com  stuurt me door naar Ubisoft....die mij weer naar Microsoft wil sturen , maar mooi niet dus  is hun spel nou ja hele discussie en nog wel in het Engels en dan weer  naar Bol.com terug en nu gaan zij oplossing bedenken want retourneren mag niet want de verpakking is open geweest. Dat is natuurlijk logisch je maakt het open en installeert het dan vraagt die om code en mis je hem........en dan nog de code zit altijd in de verpakking. Goed deze meneer kon niets en  heeft het doorgestuurd naar collega die zal contact op nemen  tjonge jonge zeg wat ene geode om een pc spel. Lijkt me toch duidelijk een kwestie van ondeugdelijk product dat men  vanuit Bol.com  geleverd hebt, immers kan je het niet gebruiken door missende zaken,  maar goed we gaan het wel weer zien. Klantvriendelijk si wel ver te zoeken. Nu weer tijd om te gaan slapen.........

 

1977298_592350637549041_7029896658064034097_n

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.