Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23jul/140

Dag nationale rouw 23 juli 2014

Vandaag redelijk op tijd op. Johannes heeft weliswaar vakantie maar mijn infuus niet. We drinken eerst gezellig koffie en dan doen we samen onze dieren. Uiteraard de vlag halfstok. We volgen het nieuws over ramp op de voet, erger me dood aan  halve waarheden en  onduidelijke berichten. Tot mijn grote schrik heeft niemand wat geleerd daar want ook vandaag haalt men twee straaljagers uit de lucht. Goed het is daar oorlog en tja ook in Irak, Afghanistan, Syrië, Mali en Gaza met Israël. kortom de halve wereld heeft wel shit, Taiwan heeft een heftige tyfoon en daardoor ook daar een vliegtuig crash en weer vele doden. Goed het nieuws is vooral slecht en  ik zal ook aan al die ellende denken straks met een minuut stilte. Dan komt de verpleegkundige en die is vroeg en dus zitten we al snel aan infuus en alles ok. Uiteraard wel weer blaasjes maar die zijn dit keer al weg voor infuus klaar is. met zijn drietjes kijken we naar de beelden op tv.....zeer indrukwekkend. Dan eten we chinees en ben ik dus net klaar voor het eten. Nog even kop koffie met zijn allen en dan gaat de verpleegkundige weer naar Dan nog even op de pc en open ik de post  ik heb 2 X 2 biosscoopkaartjes gewonnen. Een setjes voor Planes 2 en een setje voor oorlogsgeheimen en beide cadeau gedaan. Deze tekst las de verpleegkundige voor ik vind hem goed en dus sluit ik hiermee af......

Knipsel

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.