Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22jul/140

Lekker weg met rolstoel

Vandaag vroeg op want Sjoerd komt gewoon om 8 uur.. Gezellig kletsen, koffie en schoon huisje. Het is erg benauwd weer en warm ook en daar heb ik wel last van. Om te beginnen doen mijn voeten erg zeer en zitten vol vocht loopt heel erg raar. We rommelen lekker in huis en doen samen wat aan huishouden. Spelletje en prijsvragen gedaan. Moest even wat dingen regelen en doorbellen. Vrijdag komt weer andere monteur Welzorg voor de laatste twee zaken rolstoel. Een probleem is de beensteun as die helemaal terug is staat die nog naar voren en daardoor kom ik erg moeilijk uit de stoel.  Ondanks dat het warm si besluiten we toch erop uit te gaan Johannes op de fiets ik in rolstoel. Het gaat langzamer dan scootmobiel maar zit stukken beter. We gaan buitenom naar Palazzo, Intratuin. Daar halen we kattenvoer en visvoer en dan weer terug naar huis. Heerlijk ritje dwars door de wijk, lekker in de zon en meteen licht rode armen, maar dat trekt wel weg. Lianno belt weer niet dus bel ik zelf maar,  dan krijgen we hem aan de telefoon en het is erg gezellig. Uiteraard blijven we het nieuws volgen over  Israël en de vliegramp. Ook de tour wordt beetje gevolgd. Samen koken we het avond eten maar staan doet erg zeer en zittend op trippelstoel lukt niet dus maakt Johannes het eten af. Gepofte aardappel, warme mais en schnitzel. erg lekker. De dag is dan zo weer om en de vakantie si heerlijk en het gaat veel te snel. Onderstaande foto zag ik op Facebook, geen idee wie hem maakte  maar ik vind het zo mooi.............

10552406_813338118690901_3561385083064106015_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.