Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21jul/140

Twil op bezoek, superleuk!

Vandaag redelijk op tijd op en eerst koffie, dieren doen en beetje huis opruimen. Ik maak alvast witlofsalade voor het avond eten en al snel komt Twil. Samen eerst koffie en lunch. Ik geef haar de geloomde dolfijnen die zij erg gaaf vindt.  Daarna gaan we spelen met haar laptop, de kleine dingen zijn zo opgelost en ze laat me haar drie nieuwe spellen zien, een ervan is echt heel leuk.Het heet Hereos of Hellas 2 en is echt simpel maar erg verslavend en ik speel paar levels met haar spel. Later als zij weg gaat download ik het en speel dan paar uur lang het spel erg gaaf en zo leuk, dit is nu op moeilijkheidsgraad normaal hierna maar eens moeilijk doen. heroes-of-hellas-2-(pc-dvd-rom-(games))We kletsen en ondertussen komt ook de monteur die 2 problemen aan de stoel oplost de andere twee komt weer ander voor. Ik maak test rit en gelukkig is het nu droog en nu rijd hij beter. de stoel week erg naar links en nu niet meer, de beensteunen en gordel moet een ander doen. Dus dar krijg ik telefoon over. Dan komt de post met de mooie gewonnen tablet, ik laat hem in de doos, nieuw in doos want ik heb mooie ipad die ik ook won en dus zal deze naar iemand anders gaan weet alleen nog niet wie maar dat komt wel goed, liefhebbers genoeg. Eind van de middag maak ik eten, iets nieuws aardappel cupcakes.
10540558_786316568069784_7121612799149539526_n
Ik heb er paprika en mozzarella in verwerkt en het is simpel, zo klaar en heerlijk, maar het staat ook erg leuk op je bord bij een  maaltijd witlof salade. Het was erg lekker en gezellig. Na het eten koffie en toen bracht Johannes Twil netjes naar station. Ondertussen ging ik dus op zoek naar dat spel, het spel gevonden bij BigFish en koste nog geen 2 euro!  Gedownload en lekker zitten spelen brr verslavend hoor. Johannes aangestoken die speelt nu weer Anno1404. Het si vakantie dus moet kunnen. Nou dan si de avond zo om en met half oog weer nieuws gevolgd en complimenten  voor mark Rutte en Timmermans….zo wat was Timmermans goed bij VN!  Er gebeurt veel en veel nieuws, niet kloppend en de druk groeit maar  ik neem mijn petje nu voor deze keer af voor de VVD’er Mark Rutte. Op mijn Facebook en Twiitter zijn profiel foto zwart vlak en mijn  pagina logo zwart met kaarsjes  en daarbij tekst:

  #Bringthemhome
Zolang de slachtoffers van vlucht
#MH17 niet thuis zijn bij hun nabestaanden, zet ook ik mijn profielfoto op zwart.

10499507_784219778279463_1998084045440804696_o

Net voor ik wil gaan salpen komt er nog leuke winmail binnen, leuk dank je wel warchild.nl! zo nu snel naar de douche en slapen. Het heeft inmiddels wel aardig geregend en het is lekker afgekoeld.

 

Beste prijswinnaar,

Hartelijk gefeliciteerd!

U heeft meegedaan aan de winactie waarmee u 2 kaartjes kon winnen voor de film Oorlogsgeheimen en u bent een van de gelukkige winnaars.

De kaarten worden morgen naar u opgestuurd per post dus deze kunt u zeer binnenkort in de brievenbus verwachten.

Ik wens u alvast een prettige voorstelling toe!

Hartelijke groet,

War Child Nederland

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.