Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20jul/140

Zondag rustdag

Uitgeslapen en een dagje heel rustig aan gedaan, veel te warm. Er zou regen komen maar helaas niets gevallen. We deden dus niet veel een spelletjes, kletsen, tv volgen ivm vliegramp en situatie in Gaza, zorgelijk. Ondertussen was draaien en Johannes rommelde wat in de tuin, Ik heb abonnement op wc  want doordat mijn voeten extreem dik zijn door vocht slik ik weer dubbele vochtafdrijvers, helaas werkt het nog niet echt. Ik maak wederom een aantal bakjes kweek met fruitvliegen en dat gaat super en si nu erg voordelig. In de avond sproei ik dan toch maar even de tuin, arme planten hebben het zwaar. Dan douchen en bed in. Morgen komt Twil en de monteur voor rolstoel.

big-NLnl0304_2

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.