Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19jul/140

Avondje André Rieu

Vanmorgen lekker uitgeslapen. Heerlijk de vakantie van Johannes is begonnen en dus 3 weken niet hoeven werken en lekker doen waar we zin in hebben. we gaan de laatste week een midweek naar Diever maar eerst even lekker thuis niets hoeven. Koffie drinken en dan dieren verzorgen en wat is het heet zelfs mijn dieren hebben er last van. Ik ook want mijn voeten zwellen weer goed op ondanks de vochtafdrijvers….kan geen schoenen meer aan dus lekker op blote voeten heel de dag. Dampsy komt om het terras af te maken, maar eerst koffie en kletsen. Johannes en Dampsy  herstellen de rubbers van de glazen salontafel en dan doet Johannes meteen vilt onder de poten van de bank. Ondanks de extreme hitte gaat Dampsy toch de tuin in en maakt het laatste stuk schoon, erg mooi geworden maar hi si wel gek met deze hitte. Dan doe ik zijn haar weer bijwerken en gaat hij douchen voor hij naar huis gaat. Wij rommelen nog wat met spelletjes, prijsvragen en eten wat. Het is echt heel heet de thermometer zei op zijn hoogst 36 graden. De taxi rijd voor en in mijn nieuwe stoel vertrekken we naar het Agora Theater waar we in een ruimte met airco genieten van een avondje André Rieu. Wel fris hoor brrr en als je weer buiten komt kaboem muur van hitte. Geen regen  gekomen. Het was super en we hebben genoten. Met Jos en Hanneke staan praten tot de taxi er was en toen snel naar huis. Even de boel luchten en dan lekker douchen en op weg naar bed, we laten de deur van de slaap kamer open en dat vinden de katten super lekker buiten in de nacht.Knipsel1932196_10152644738337425_3975814784221911662_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.