Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jul/140

Dampsy aan de klus en rolstoel getest

Vandaag op tijd op en Johannes werkt thuis en Dampsy kwam hier ook klussen. vandaag heeft Dampsy het schilderwerk (wit) op het dak afgemaakt, erg mooi geworden. Nu alleen nog de kozijnen op het dak.  Daarna is hij onkruid gaan verwijderen en  als hij weggaat zegt hij dat hij morgen weer verder gaat, super. De dag vliegt snel om ik ontvang een zakje lombands die ik gewonnen heb,. blij mee. Ik doe de was, dieren, prijsvragen, spelletje en vermaak me prima. het is erg warm weer.  Brigitte bracht even snel haar gespaarde zegels van de AH Voorhof en daar ben ik super blij mee, want nu kan ik alle 8 Italiaanse borden in een keer bestellen. Ze zijn mooi en groot. Als Johannes klaar is met werken pakt hij de fiets en ik de nieuwe rolstoel en op naar de AH in de wijk verderop, heerlijk! Gaat wel langzamer dan scootmobiel maar zit veel beter en het lumbaal kussen  stel ik zelf in en heerlijk geen pijn nu in de onderrug bij elke hobbel. lekker samen weggeweest moet alleen monteur nog even iets laten bijstellen want hij trekt  of  wijkt naar links dat is lastig maar lossen ze wel op. Daarna gegeten en tv gekeken.

images

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.